fbpx

Tirsan Kardan

ÜRETİMDE TOPUK SESLERİ PROJESİ’NİN 2. FAZI PROTOKOLLE BAŞLADI!

Basın Odası

ÜRETİMDE TOPUK SESLERİ PROJESİ’NİN 2. FAZI PROTOKOLLE BAŞLADI!

Tirsan Kardan’ın başlattığı, nitekli kadın mezun yetişmesine katkıda bulunmak ve üretimde kadın istihdamını artırmayı hedefleyen, Tirsan Kardan ve MOSB Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi arasında yürütülecek olan Üretimde Topuk Sesleri – “Mentor-Menti Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında hazırlanan protokol imzalandı.

Proje ile MOSB Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi’nde eğitim görmekte olan lise son sınıf kız öğrencileri ile kadın çalışanlarımızı eşleştiği, uzun soluklu ve sürdürülebilir çıktılara odaklanan bir mentorluk projesi başladı. Projenin amacı “meslek lisesinde okuyan kız öğrencilerin kişisel gelişimini desteklemek, nitelikli kadın mezun yetişmesine katkıda bulunmak, onları iş hayatına geçiş sürecine hazırlamak ve sonuç olarak onlara istihdam sağlamak” olarak belirtildi.

Nasıl Başladı?

Kadın istihdamını arttırmaya yönelik Tirsan Kardan bünyesinde 2023 yılında başlatılan “Üretimde Topuk Sesleri” projesi, üretimde görev almak üzere 58 kadın çalışma arkadaşımızın ekibimize dahil olmasıyla başarı ile tamamlanmıştı.

Paylaş:
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter